Servicii române de traduceri de calitate pentru întreprinderi şi persoane fizice

Translatorii noştri români,calificaţi şi experimentaţi, vă pot oferi traduceri de calitate în toate domeniile dorite.

Atât traducerile din limba engleză în limba română cât şi cele din limba română în limba engleză sunt acceptate. Translatorii noştri traduc întotdeauna în limba lor maternă, aşadar,un translator român va traduce în limba română, iar un translator englez va traduce în limba engleză, asigurându-se de calitatea întregului proiect.

Indiferent dacă avem misiunea de a efectua traduceri tehnice complexe sau mai simple, avem întotdeauna la îndemână translatori pregătiţi, cu experienţă într-un număr mare de domenii, începând de la termeni în domeniul IT până la terminologii în industria farmaceutică.

Suntem prompţi în a răspunde cererilor dumneavoastră. Translatorii noştri români sunt lingivişti profesionişti, experimentaţi intr-o serie de documente din diferite industrii.

 

Suntem de asemenea bucuroşi să vă oferim servicii personale, în cazul în care aveţi nevoie de un singur email sau scrisoare traduse.


Ca urmare a faptului că atunci când un proiect este tradus dintr-o limbă în alta numărul de cuvinte poate creşte (circa 16%) Romanian Translation stabileşte preţul în funcţie de numărul de cuvinte din documentul sursă. De exemplu, un proiect de 4000 de cuvinte se cere a fi tradus din limba engleză în limba română, fiind posibil ca documentul tradus în limba română să conţină mai mult de 4000 de cuvinte. Preţul este determinat de documentul din limba engleză(documentul sursă), nu cel din limba română.

 

Pentru un proiect care contine mai mult de 3000 de cuvinte primele 1000 sunt gratuite!

english romanian translation rates from 0.07 euro per word

Cerere a unui formular pentru a afla preţul în detaliu

Dacă căutaţi un translator pentru a traduce din limba română în limba engleză sau din limba engleză în limba română, puteţi cere un formular gratuit în care vă vom comunica preţul fără a fi nevoie să continuaţi dacă nu sunteţi mulţumiţi.

Preţuri

  • din
  • Preţ: £ GBP